Maak kennis met Marjan Masselink-Meijerman

Aandachtsgebied: muziekonderwijs, orkest, ensemble, verbinding met verenigingsleven en sociaal domein.

Mijn naam is Marjan Masselink en ik woon sinds een aantal jaren in Haaksbergen. Ik ben getrouwd met Karel en samen hebben we 2 uitwonende zonen, een schoondochter en inmiddels een kleindochter.

We zijn geboren en getogen Achterhoekers en daar is ook mijn liefde ontstaan voor muziek. Als 9 jarig meisje heb ik de bugel en trompet ontdekt en muziek speelt een rode draad in ons leven.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsadviseur Sociaal Domein van de Gemeente Oude-IJsselstreek. Na 22 jaar gewerkt te hebben bij een zorgorganisatie vond ik het tijd om nog een move te maken. Ik ben altijd blijven studeren en heb onlangs de Master Bestuurskunde op afstuderen na afgerond.

In mijn vrije tijd maak ik muziek bij de Haaksbergse Harmonie en zit ik in het bestuur. Daarnaast ben ik voorzitter van de Stichting Muziek Onderwijs Haaksbergen en heb ik een passie voor het muziekonderwijs. Ik vind het belangrijk dat iedereen kennis maakt met muziek maken. Muziek is immers niet voor niets de inkt voor je ziel.

De afgelopen 4 jaar heb ik tevens zitting genomen in de participatieraad van Haaksbergen voor het Sociaal Domein. Het is belangrijk om je stem te laten horen en solidair te zijn met de burgers die de weg naar het Sociaal Domein niet weten te vinden. Door samenwerking maken we de wereld een beetje mooier! Voor mij is dit een mooi bruggetje naar de CCH. Als muziekschool zijn we lid geworden van de CCH om de cultuur in de breedste zin van het woord (nog) meer op de kaart te zetten en om zo in de samenwerking een platform te zijn voor alle kunst en cultuurbeoefenaars en de inwoners van Haaksbergen. Hierin hoop ik een steentje bij te dragen als lid van de stuurgroep.