Maak kennis met Odiel Bergsma

Aandachtsgebied: dans.

Mijn naam is Odiel Bergsma en ik woon in Haaksbergen.

In het dagelijks leven vind je mij op kantoor bij Verenfabriek de Spiraal BV en Tribelt BV, als HR en financieel medewerker. Daarvoor was ik, samen met mijn man, vele jaren zelfstandig ondernemer.

In het verleden was ik als danseres en docent verbonden met The Ultimate Entertainment Groupe. Met de UEG hebben we vele shows en feesten mogen organiseren. Momenteel ben ik docent klassiek ballet en modern jazz bij Midanza. Dansen is mijn passie. En met een passie moet je niet stoppen!

Vanuit de dans en het entertainment verleden voel ik mij verbonden met kunst en cultuur. Deze verbondenheid, samen met mijn ondernemers achtergrond, mag ik gebruiken bij de CCH, waar ik deelneem aan de stuurgroep.