Maak kennis met Tanja Lammers

Aandachtsgebied: muziek

Ik ben Tanja Lammers, een creatieve ondernemersdochter uit Haaksbergen. Met een hart voor cultuur & kunst èn ondernemen zet ik me graag in voor de Cultuur Coalitie Haaksbergen (CCH). Ik geloof in de kracht van samenwerking: dat je daardoor mooie doelen kunt halen en samen tot bijzondere projecten kunt komen. Verbinden zit in mijn DNA: een eigenschap die bij de CCH goed van pas kan komen – we rijgen daar zo veel mogelijk schakels aaneen voor een stevig fundament in deze sector.

In 2018 ben ik begonnen als een van de twee initiators met Muziek Bij De Buren Haaksbergen. In 2019 vond ik het tijd voor een eigen versie en sindsdien werk ik als coördinator en aanjager van een enthousiast team bij NoaberMuziek, het Haaksbergse festival. Uiteraard als vrijwilliger.

In mijn dagelijkse werk ben ik actief als Verhuurmanager in een wereldwijd opererend bedrijf en ik heb naast NoaberMuziek nog een aantal andere ‘projecten’ onder mijn hoede. Ik ben onder andere projectleider van The GAP, heb een eigen bedrijf, initieer het CUP-project (samen tegengaan van zwerfvuil), kook graag voor anderen, ben mededirecteur van HOKSEBARGSE REURING, bestuurslid / stuurgroep-lid van deze Cultuur Coalitie, en bestuurslid van NoaberMuziek. En de lijst is vast nog niet af.

Verder ben ik getrouwd, moeder van een minstens zo creatieve dochter, en gek op onze viervoeters. Kernwoorden: creatieve duizendpoot – enthousiast – verbinder.