VIDEO Cultuurmakers – Marc Epping

Maak kennis met Marc Epping, ook wel zingend en gitaarspelend bekend als Uppy.

Haaksbergen heeft een rijk en divers aanbod aan kunst en cultuur. Hier kan nieuw talent zich ontwikkelen, waar steeds meer Haaksbergenaren en bezoekers in ons dorp van genieten. De cultuurmakers en kunstenaars hebben allemaal hun eigen verhaal, maar vooral werken ze vanuit een passie, die zichtbaar is in hun kunstwerken.

Marc had 30 jaar een baan in loondienst en bedacht ineens dat, als hij voor zichzelf wilde beginnen, hij dit niet langer moest uitstellen. Hij begon voor zichzelf begonnen en verzorgt nu onder meer het geluid en licht op festivals met zijn bedrijf TradeMarc. Helaas, zoals voor vele artiesten, gooide corona ook voor hem roet in het eten. Toch ziet Marc de toekomst rooskleurig. Hij hield zijn hoofd boven water, perfectioneerde zijn bedrijf en hij wordt intussen voor steeds meer festivals en andere evenementen gevraagd.

Tijdens het interview bleek al dat Marc van alles doet, hij houdt dan ook van variatie en dynamiek. En wat vooral opvalt aan Marc: hij doet werk waar hij plezier in heeft.

Kijk voor meer informatie op de website van Trademarc

Kijk voor meer cultuurmakers op de website van de Cultuur Coalitie Haaksbergen

Meer cultuur in Haaksbergen

Meer video’s uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Camera: Gert ten Thije, Johnny Nassar, Constance van Wolferen
Interviews: Christa Wensink
Montage en eindredactie: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Sternet